Lufttelte

Campinglivet er skønt, og det kan være fantastisk at komme lidt væk hjemmefra og opleve noget andet. Nogle gange har man dog lige brug for lidt mere plads end dét, campingvognen kan tilbyde. Hvis pladsen er trang, og man har brug for flere opholdsrum eller flere sovepladser, er et lufttelt en ideel løsning på problemet. Med et lufttelt får du en nem og enkel løsning til mere plads. Luftteltet er nemt og praktisk at sætte op. Her på siden har vi samlet et udvalg af smarte lufttelte, der kan forsøde dit campingliv.

pr. side

6 varer

Faldende orden

6 varer

Udvid opholdsrummet med et lufttelt

Med et lufttelt til din campingvogn kan du nemt og hurtigt få endnu mere plads til at boltre dig på. Det er ikke altid, at pladsen i en campingvogn er helt nok, og hvis hele familien er samlet, kan der hurtigt blive rift om pladserne. Et lufttelt løser pladsproblemer, da det nemt og hurtigt kan monteres foran på campingvognen og dermed sørge for ekstra opholdsplads i forlængelse af campingvognen.

Det er dejligt at være fri for bilen en gang imellem og køre ud på cykelture. Har I cykler med på jeres ferie, er det vigtigt at have den rette den rette cykelholder, så I sikkert og nemt kan transportere cyklen på sikker vis. Med vores cykelholdere kan I være sikre på, at cyklen sidder, som den skal under transporten.

Et lufttelt giver mere plads på en nem og behagelig måde

Et lufttelt – eller rettere sagt; et luftfortelt, er en nem og bekvem måde at skabe mere plads på din campingplads. Er det trangt med pladsen inde i campingvognen, så er et lufttelt rigtig smart. Du kan nemt og sikkert selv stille det op, og rammerne og støttekanalerne er nemme at montere. Luft pumpes ind i støttekanalerne og sørger for at holde vægten nede. På den måde har man en virkelig nem og enkel måde at tilføre et ekstra opholdsrum.

Vi hjælper dig med at finde det rigtige lufttelt til jeres campingvogn

Vi hjælper jer med at finde det rigtige lufttelt til jeres campingvogn.
Et lufttelt kan være en stor investering. Derfor står vi selvfølgelig til rådighed for at hjælpe med at tage den rigtige beslutning, så I vælger dét lufttelt, som er det helt rigtige for jer og jeres campingvogn. Hvis I har spørgsmål til lufttelte eller andre af vores produkter, er I altid mere end velkomne til at kontakte os og tage en snak med os. Vores dygtige medarbejdere er klar til at svare på alle spørgsmål.