Husholdning

Når du drager på camping, er det vigtigt at have styr på alt udstyr, der følger med – og husholdningsartikler er absolut ingen undtagelse. Campingvognen er det andet hjem, når du er på ferie, og derfor skal produkterne også leve op til en god kvalitet, funktionalitet og brugervenlighed.

Hos Alt Til Camping finder du en bred vifte af husholdningsartikler til camping, som omfatter en lang række produkter. Du finder alt lige fra kaffemaskiner og miniovne til gryder, pander og bestiksæt, som alle sørger for, at campingferien går som smurt – uden mangel på udstyr. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige præcis det produkt, du mangler til din næste campingferie.

pr. side

Varer 1-36 af 323

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 323

Stort udvalg af husholdningsartikler til camping

Med vores brede udvalg af husholdningsartikler kan du være helt sikker på at finde lige præcis det, du mangler. Vigtigst af alt er, at produkterne skal være praktiske og funktionelle, så både materiale og størrelse passer til campingferien.

Blandt vores husholdningsartikler finder du bestiksæt i flere designs og materialer. Bestiksættene kommer typisk i 16 dele og kan snildt matches med vores udvalg af glas. Her finder du alt lige fra drikkeglas og vinglas til de mere eksklusive ginglas og ølkrus. På den måde kan du servere middagen og nyde et glas vin med kvalitetsrigt service, der pynter på bordet.  

Pift campingkøkkenet op med miniovn, kedler m.m.

Ligesom der skal være service til borddækningen, skal der naturligvis også være diverse apparater i køkkenet. Hos Alt Til Camping finder du en lang række produkter, som gør campingferiens kogekunst til en leg.

Vi er leveringsdygtige i miniovne og indbygningsovne, som garanterer, at du kan kokkerere og tilberede mad i køkkenet. Du finder desuden også kedler i bl.a. rustfrit stål og med bakelit greb, som garanterer, at du kan koge vand til kaffen eller teen. Fælles for alle er, at de gør campingturen endnu bedre med deres praktiske funktioner og størrelser, som gør, at de passer perfekt til de mindre køkkener i campingvognen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Alt Til Camping har vi mere end 40 års erfaring i branchen. Derfor tilbyder vi altid professionel rådgivning og vejledning, hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores sortiment. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Når du handler hos os, går vi op i at give dig den bedste oplevelse. Derfor tilbyder vi hurtig levering, så du kan nå at få campingudstyret hjem i tide. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej til din næste campingferie.